Korona

Koronatesti Ritva 25.10.2023

Ilmeisesti korona nostaa taas päätään, koska ainakin Oulussa sitä tuntuu olevan paljon liikkeellä. Itse sairastuin viikonloppuna kovaan yskään, nuhaan ja kuumeeseen ja ma jouduin perumaan sovitut menoni. Minua kehotettiinkin tekemään koronatesti.

Tein eilen testin ja se näytti positiivista. Laitoin viestiä kaikille, joiden kanssa olen kahden viikon aikana ollut tekemisissä, että tämmöinen on tilanne.

Otin aikoinaan rokotukset ja silloin säästyin koronalta, mutta onko rokotusten teho laantunut vai mistä koronan nousu nyt kertoo?

Oireita minulla on ollut kova yskä, jatkuva aivastaminen, lämmönnousu, päänsärky, kivun tunnetta keuhkoissa ja vähän joka paikassa sekä ruokahaluttomuutta. Nyt olo on kuitenkin jo sen verran kohentunut, kun sain viime yön nukuttua kohtuu hyvin, eikä yskä herättänyt jatkuvasti, että jaksoin alkaa kirjoittamaan aiheesta.

Vettä olen juonut paljon sekä lääkinnyt itseäni vitamiineilla. Toivon mukaan tästä tokenen, mutta sairaille ja ikäihmisille voi olla menoksi, niin kovilta ensi oireet tuntuivat.

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu