Kunnioittakaamme instituutioitamme

Niin kauan kuin elämme Suomessa demokratiassa, niin kunnioittakaamme instituutioitamme.

Jos meillä on korjattavaa, niin korjataan se demokraattisesti. Äänestetään semmoisia ihmisiä eduskuntaan, jotka muuttavat epäkohtia.

Kansalaisaktiivisuudella voimme myös vaikuttaa. Näin teimme mm. muroyhteisön kanssa, eli markkinaoikeus muutti käytäntöjään luovuttaessaan ihmisten yhteystietoja. 200 000 suomalaisen yhteystiedot on luovutettu vailla tietoa, että nämä olisivat syyllistyneet tekijänoikeusloukkaukseen. Asia on nyt EU-tasolla, joten tästä kuulemme vielä myöhemmin.

Trumpin kohdalla näimme, että yllytys vallankaappaukseen voi poikia paljon pahaa. Emme Suomessa halua kuolleita ihmisiä puolin emmekä toisin, joten käytetään demokratiaa, kun se on meille suotu ja sallittu.

Pidetään itsemme ihmisinä, eli käytetään niitä laillisia keinoja mitä meillä on. Yhteiskuntaa voimme muuttaa, mutta tehdään se laillisessa järjestyksessä.

 

 

 

RitvaPuolakka

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Yrittäjäaikoina 1990-luvulla asuin myös Sipoossa ja Helsingissä. Vantaalla asuessani 2016-19 mukaani tarttui bridge, jota vedän Oulun pääkirjastolla, paitsi nyt korona-aikana pelaamme netissä. Kansalaisaktiivi kiristyskirjeitä vastaan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu