Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025

Olen todella mielissäni, kun minut nimettiin lähidemokratiatoimikunnan varajäseneksi. Kaupunginhallitus nimesi henkilöt toimielimiin valtuustokaudelle 2021-2025

Luottamushenkilöiden valintaprosessi meni ainakin Keskustan osalta demokraattisesti, koska meillä oltiin tehty todella suuri työ pisteyttämällä henkilöt saadun vaalituloksen mukaisesti, jonka lisäksi otettiin huomioon henkilön osaaminen ym. valintaan vaikuttavat seikat.

Tein aikoinaan merkonomin tutkintoon lopputyön ”Asukastuvan toiminnan tunnetuksi tekeminen Oulun Rajakylässä 1996 – 1997”. Joulukuussa 1995 Oulun lähiöistä Rajakylä oli valittu valtakunnallisen asuntorahaston ARA:n lähiöuudistusprojektin kohteeksi ja yhteistyössä Oulun kaupungin kanssa tutkittiin Rajakylän asukastuvan toiminnan ja tiedotuksen kehittämistä. Työtäni ohjasi ja valvoi Markkinointi-instituutti Helsingissä.

Sen jälkeen on ehtinyt vettä virrata monessa joessa, joten on todella mielenkiintoista palata noihin aikoihin ja mitä sen jälkeen on tapahtunut lähidemokratiassa Oulussa.

Joku voisi ajatella, että pikku juttu isossa mittakaavassa, mutta omasta mielestäni merkitys on iso. Kun kaikkialla maailmassa pyrittäisiin demokratiaan kuten Suomessa, niin ruohonjuuritasolta sen pitäisi lähteä, kunkin omassa maassa ja oman kansan voimin.

+3
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. Bridgen opetusta pääkirjastolla torstaisin klo 14-17.00. Sähköposti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu