Mitä kuuluu Onni Sarmaste?

Maskikaupoissa ryvettynyt Onni Sarmaste vastasi puheluuni noin viikko sitten. Lehdistöstä olen lukenut, että hänet olisi käsiraudoissa viety Espoosta poliisin suojiin. Yritin nyt soittaa Sarmasteen numeroon, mutta sieltä vastattiin, että valitsemaanne numeroon ei saada yhteyttä.

Espoon poliisilaitos ei ole auki, joten soitin hätänumeroon, että mistä Sarmasteen saisi kiinni. Pahoittelin tietenkin, että nyt ei ole hätätapauksesta kysymys ja siellä vastattiin asiallisesti, että ei ole harmainta hajuakaan, missä Sarmaste on.

Olemme kuitenkin oikeusvaltiossa, joten uskon, että pidätettyä kohdellaan hyvin, mutta mielenkiinnosta kysyn, että mitä kuuluu Onni Sarmasteelle.

RitvaPuolakka

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Yrittäjäaikoina 1990-luvulla asuin myös Sipoossa ja Helsingissä. Vantaalla asuessani 2016-19 mukaani tarttui bridge, jota vedän Oulun pääkirjastolla. 13.3.2020 alkaen kirjaston kaikki tapahtumat on peruttu koronaviruksen takia 31.5. saakka, joten bridge jatkuu syksyllä. Kansalaisaktiivi kiristyskirjeitä vastaan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu