Mr. Persu

Jotenkin ei voi olla ihmettelemättä persujen kaksinaismoraalia. Soinin aikaan haluttiin EU:sta eroon sekä ratsastettiin maahanmuuttovastaisuudella.

Nyt ei enää EU:sta halutakaan eroon, mutta maahanmuuttajien harrastama grooming on yleistynyt jopa persuministerin taholta. Tuntuu todella oudolta, miten ihmeessä PS-puolue on muuttunut aikojen alusta. Veikko Vennamo varmasti kääntyisi haudassaan, jos voisi, koska Timo Soini pitää ”riikkaa” sopivana puheenjohtajana.

Että tämmöistä tällä kertaa. IL: Wille Rydman lähetti jyrkän viestin HS:lle Hallitus vastaa vasemmistoliiton, vihreiden ja sdp:n välikysymykseen torstain täysistunnossa. Keskusta aikoo esittää Rydmanille epäluottamusta.

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö.

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kansalaisaktiivi, kiristyskirjeiden uhrien auttaja ja pääministerin aamiaisten poistaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu