Naisen kunnian puolesta

Naiset, olemme arvokkaita ihmisiä. Tuomme iloa, valoa ja rakkautta tähän maailmaan. Teemme kaikkemme, jotta lapsemme ja lapsemme lapset pärjäisivät tässä elämässä.

Aina se ei ole helppoa. On olemassa ihmisiä, jotka eivät halua, että menestyisimme. Useimmiten nämä ovat miehiä, jotka eivät jostain syystä halua, että me naiset pärjäämme. Miehet ovat elämän suola omasta mielestäni, mutta jokin katkeruus tai mikä tahansa, tekee joistakin heistä hirviöitä.

Meillä olisi mahdollisuus tehdä hyvä maailma, mutta jos ei mies ja nainen sitä yhdessä löydä, niin miten sitä voisi edes edellyttää maailman valtiailtakaan?

En avaa tätäkään blogiani keskustelulle, mutta hyvän yön toivotuksin. Tässä Dannyn biisi, jonka kuulin radiosta, kun tulin 13-vuotiaana pikkutyttönä koulusta kotiin. Se sai minut tajuamaan, kuinka musiikin avulla voi tuoda tunteitaan esille.

 

+1
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. Bridge jatkuu pääkirjastolla to 3.2. alkaen klo 13-16. Sähköposti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu