Olli Rehn vs. Jussi Halla-aho

Jos Oulun vaalipiiri olisi saanut päättää, niin lopullinen kaksintaistelu presidenttiydestä olisi käyty Olli Rehnin (25,0%) ja Jussi Halla-ahon (22,4%) välillä.

Ilokseni äänestysaktiivisuus nousi koko maassa kuuden vuoden takaisesta 69,9 prosentista 74,9 prosenttiin ja Oulussa luvut olivat 74,6% sekä koko Oulun vaalipiirin 73,0%.

***

Valtakunnallisesti kisan voittivat kuitenkin Alexander Stubb (27,2%) ja Pekka Haavisto (25,8%), joten lopullinen kisa käydään heidän kesken.

***

Mielenkiintoinen kaksi viikkoa tulossa, koska pääasiassa Rehnin ja Halla-ahon kannattajat päättävät, kuka seuraava presidenttimme on. Mielenkiintoista olisi myös seurata kulisseissa minkälaista iltalypsyä ja lehmänkauppaa siellä tehdään, jotta saamme maallemme uuden presidentin ja kumpi se lopulta onkaan.

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu