Onko Sannan gradu copypaste?

Kuten muistamme, niin aikoinaan Laura Huhtasaaren gradusta tehtiin suuri numero. Nyt on ylilautalaiset saaneet Sannan gradun käsiinsä ja käyvät sitä läpi:

≫191166190 Kasvaneen downvote-yleisön pyynnöstä vielä yksi esimerkki: Sanna Marin kirjoittaa luvun 4.1. toisessa kappaleessa tieteellisen tutkimuksen ehdoista Umberto Econ mukaan. Vai kirjoittaako? <Arvasitte oikein copypastepirulainen on taas iskenyt Sannuliin Kyseinen kappale kaksoispisteen jälkeen on (4kpl lisättyä/vaihdettua sanaa lukuunottamatta) suora kopio vuonna 2015 Tampereen yliopistossa julkaistusta gradusta (Anna S.). <Molemmat voivat myös olla suoria kopioita lähdekirjasta, sen voi joku tutkiva journalisti selvittää jos jaksaa. >Ottakaahan joku koppia, minä kuittaan”

 

Toivon mukaan tutkivat journalistit ottavat Marinin gradun tarkasteluun samalla intensiteetillä kuin Huhtasaaren. Muistaakseni se oli Svenska Yle.

Sitä odotellessa hieman dominointia.  https://v.ylilauta.org/bb/20/bb20839010c66359.mp4

 

 

+17
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com
Kirjastobridge jatkuu City Biljardissa torstaisin klo 14-17. Ehdolla seurakuntavaaleissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu