Perussuomalaisten nousu ja (t)uho

Kansanedustaja Timo Vornasen tapauksessa ajattelin ensin, että vieras porukka olisi tullut uhoamaan persujen leikkauspolitiikasta, mutta saatujen tietojen varjolla näyttääkin siltä, että alfa-uros siellä hilluikin.

Kun ajattelee persujen nousua, niin Tony Halme sen teki kuppiloiden miehillä. Samoin ovat onnistuneet muutkin ja nyt tämä tarinamme sankari.

Ei sinänsä ole ihme, että tämä toimii persuissa, kun muistaa ex-puoluesihteerin, nykyisen eurovaaliehdokkaan Arto Luukkasen ”coup de grâce” meille keskustalaisille.

Että tämmöistä porukkaa.

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa kesälauantaisin klo 11. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu