Presidenttipeli kiihtyy

IS sai salaisen presidenttikyselyn haltuunsa

”Tutkimuksen tilasi presidenttiehdokkaan vaaleissa asettanut puolue ja kyselyn teki tunnettu tutkimuspalveluita tarjoava yritys.”

***

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli ja varsinkin tämä kohta: ”Myös Sdp:n potentiaalisten äänestäjien – joita on IS:lle kerrotun arvion mukaan noin 1,4 miljoonaa – keskuudessa Urpilaista voisi kuvitella äänestävänsä yli puolet. Jos kaikki Urpilaista harkitsevat todella äänestäisivät häntä, se tarkoittaisi yli 700 000 äänen pottia ja liki varmaa paikkaa toisella kierroksella. Se ei kuitenkaan ole lainkaan realistista.”

Kun ajattelee, että puolueen jäsenmäärä on vain 30 000, niin kova on puolueen kannatus, jos se on tosiaan tuota luokkaa. Jos kaikki kannattajat äänestäisivät Urpilaista, niin silloin hän saattaisi olla toisella kierroksella.

***

Gallupeissa johtaa edelleen Stubb, toisena Haavisto, sitten Halla-aho ja Rehn. Jännittävät vaalit tulossa, kun ei tiedä miten sdp:n ja vasemmiston kannattajat lopulta äänestävät, samoin 9% EOS.

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu