Propagandisti, eduskunnan puhemies Jussi Halla-aho

Olen tilannut sähköpostiini Janne Seppäsen blogin. Taas hän on julkaissut erittäin hyvän ja ajankohtaisen kirjoituksen EDUSKUNNAN PUHEMIES DISINFORMAATION LÄHETTILÄÄNÄ.

Kun lukee nuo Halla-ahon julkaisut, niin ei voi kuin vain ihmetellä kuinka alas puhemies voi mennä. Hän unohti kokonaan mainita, että kysymys oli rasismin vastaisesta mielenosoituksesta, joka kosketti juurikin hänen omaa puoluettaan, eli perussuomalaisia. https://twitter.com/Halla_aho/status/1698718433045545281

Suosittelen lukemaan nuo X:ssä olleet vastaukset Halla-aholle sekä Seppäsen blogin. Nämä kansalaiset tuovat hyvin esille mitä on persujen kaksoisviestintä:

”Lukijalle syntyy vaikutelma, että liikkeellä olivat ”kommunistit” ja ministereihin kohdistuvalla väkivallalla hekumoivat tahot. Samaan läjään Halla-aho heittää venäläisen imperialismin miljoonat uhrit.

Mielenosoituksen varsinaisesta asiasta, rasismin vastustamisesta ja ihmisoikeuksien puolustamisesta, hän ei kirjoita mitään.”

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö.

Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kansalaisaktiivi, kiristyskirjeiden uhrien auttaja ja pääministerin aamiaisten poistaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu