Puheenvuoron moderointi

Laitan tämän kirjoituksen, koska monikaan ei näytä tietävän, miten moderointi täällä toimii.

Aiemmin blogisti pystyi laittamaan häiriköt kuriin poistamalla asiattomat kommentit tai laittamalla jäähylle. Nykyinen alusta ei kuitenkaan anna blogistille enää samaa mahdollisuutta, vaan pitää klikata ”Ilmoita asiaton viesti” ja lähettää lomake, jolloin kommentti menee ylläpidolle moderoitavaksi. Tämä on mielestäni huononnus aiempaan, koska aiemmin pystyi itse moderoimaan oman bloginsa, eikä tarvinnut ylläpitoa vaivata, mutta nyt on siis toisin.

Jos haluaa muokata omaa kommentiaan, niin mene ”Muokkaa”-kohtaan. Siellä voit muokata omaa viestiäsi ja jos haluat poistaa sen, niin oikeassa sivussa on kohta ”Roskaviesti”. Kun laitat pallukan sen kohdalle ja päivität, niin silloin kommenttisi kohdalla blogissa näkyy ”Kommentti piilotettu”. Oikealla alhaalla on myös punaisella ”Siirrä roskakoriin”, jolloin blogissa näkyy ”Kommentti poistettu”. Blogisti ei siis voi poistaa kenenkään kommenttia ilman ylläpitoa, mutta kommentoija voi itse poistaa oman kommenttinsa ylläpidon lisäksi.

Ylläpidon toivomus on, että asiattomat viestit ilmoitetaan ”Ilmoita asiaton viesti”-painikkeella.

 

+2
RitvaPuolakka
Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Yrittäjäaikoina 1990-luvulla asuin myös Sipoossa ja Helsingissä. Vantaalla asuessani 2016-19 mukaani tarttui bridge, jota vedän Oulun pääkirjastolla ja 2.9. alkaen jatketaan. Kansalaisaktiivi kiristyskirjeitä vastaan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu