Raha, valta ja seksi USA:n presidentinvaaleissa

Tähän sopii hyvin pohjustukseksi APU-lehdessä ollut artikkeli Raha, valta ja seksi.

Yle Areenassa on mielenkiintoinen dokumentti USA:n demokratia vaarassa.

Samoin MTV Katsomossa Stormy.

Mielenkiintoista on, että Trump on sekä rikoksista syytettynä että ehdokas. Hän yrittää viivyttää oikeudenkäyntiä, jotta tultuaan presidentiksi, hän voisi määrätä syytesuojan itselleen, eli todella vahva motiivi: Vankilaan vai Valkoiseen taloon.

Yle: Stormy Daniels todisti Trumpin oikeudenkäynnissä

Suosittelen katsomaan oheiset dokumentit, koska ne antavat todella karun kuvan rahan, vallan ja seksin vaikutuksesta myös USA:n presidentinvaaleissa.

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu