Ritva Puolakka ja MV-lehti

Eräs blogisti paheksuu suuresti sitä, että nykyinen MV-lehti on julkaissut Paavo Väyrysen omassa blogissaan kirjoittaman kirjoituksen.

Aikoinaan MV-lehti julkaisi myös kirjoituksiani ja suurin osa oli omasta blogistani, jota en enää ylläpidä, mutta ne löytyvät edelleen MV-lehdestä.

Paavo Väyrynen on ilmoittanut, ettei hän enää julkaise blogejaan Uuden Suomen Puheenvuorossa ja se on tietenkin hänen oikeutensa, mutta vaikka hän ei julkaisekaan blogejaan täällä, niin tietenkin hänellä on kommentointimahdollisuus edelleen Puheenvuoron sääntöjen puitteissa.

Näyttää olevan, että Puheenvuorossa ei osata joidenkin taholta erottaa sitä, että 1) julkisessa blogissa olevaa kirjoitusta voi levittää, tekijänoikeudet huomioiden ja 2) ihmisellä on sananvapaus, vaikkei hän olisi yhtään ainutta blogia kirjoittanut Puheenvuoroon sekä 3) kommentointioikeus, vaikka lakkaa kirjoittamasta blogejaan täällä.

+4
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com
Kirjastobridge jatkuu City Biljardissa torstaisin klo 14-17. Ehdolla seurakuntavaaleissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu