Saksikäsi-Purra

Vaikka aiheesta on kirjoitettu monta blogia, niin haluan tuoda vielä mielipiteeni esille.

Purra käyttäytyi erittäin asiattomasti Oulussa, josta oheinen videoklippi.  IS: ”Punaliput liehuu, menkää töihin, menkää töihin!”

On todella järkyttävää, että nainen, joka on valtiovarainministeri käyttäytyy näin huonosti. Hänellä on ihan varmasti tiedossaan, että moni suomalainen nuori mies haluaisi päästä töihin, jotta saisi naisen, jonka kanssa perustaa perheen ja saada näin yhteiskunta omalta osaltaan nousuun.

Työttömien syyllistäminen on pahinta, mitä tässä tilanteessa voi tehdä.

Purralla olisi ollut mahdollisuus leikata yritystuista, mutta sitä vastoin hän lähtikin köyhien kukkarolle.

HS mielipide: Kari Raivio: Yritystuet ovat pyhä ja paisuva menoautomaatti

 

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14 ja Pekuribridgeä Pekurin yhteisötilassa lauantaisin klo 13. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu