Se ensimmäinen kerta

Nyt kun Jari Tervo on tehnyt elämäkerran Vesa-Matti Loirista, niin olen vakuuttunut, että molemmat tahkovat rahaa kirjalla. https://www.is.fi/viihde/art-2000006239048.html

Ei siinä mitään, kansalle pitää antaa mitä kansa haluaa. Kun Vesa-Matti Loiri kertoo ensimmäisen seksikokemuksensa, niin ajattelin että tasapuolisuuden nimessä kerron myös omani.

Olin teini Oulussa ja varjellut  piikuuttani, koska oululaiset pojat puhuivat, että siltä ja siltä saa. En siis halunnut, että minusta puhutaan pahaa. Kerran kesällä, kun olin 17-vuotias, niin kaksi ruotsalaista poikaa olivat Oulussa käymässä. Asuivat Nallikarissa teltassa ja kutsuivat minut ja kaverini käymään. Lähdimme likkakaverini kanssa sinne ja silloin ajattelin, että nyt on aika neitsyydestä päästävä eroon, eikä sitä ainakaan yksikään oululainen tiedä. Näin kävi, enkä edes ymmärtänyt, että miksi koko asiasta hehkutetaan, koska ei se  minulle miltään tuntunut. Vasta vuosien päästä, kun rakastuin lasteni isiin, niin tajusin mitä seksi merkitsee.

No, tämä oli minun ensikokemukseni ja varmasti yhtä arvokas, kuin Vesa-Matti Loirinkin.

 

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu