Spam and Destroy

Luultavasti kaikki tietävät, mitä otsikko tarkoittaa, mutta laitan kuitenkin luettavaksenne urbaanisanakirjan tulkinnan.

Jussi Halla-ahoa moitittiin suuresti aikoinaan tästä, mutta kun hän on ilmaissut myönteisen Nato-kantansa, hänen oppejaan voi täällä Puheenvuorossakin nyt sumeilematta käyttää.

On suorastaan järkyttävää katsoa, kuinka aikuiset miehet aamusta iltaan, viikosta toiseen aloittavat tämän toiminnan heti, kun joku Natoon kriittisesti suhtautuva julkaisee blogikirjoituksen tai kommentoi toisen blogia. Nämä nettitrollit ovat paikalla muutamissa minuuteissa ja käytös on makaaberia, eikä mitään kaihdeta.

On isänmaan ja äidinkielen etu, että saamme rauhassa keskustella tästä meitä kaikkia koskettavasta asiasta. Toivon keskustelurauhaa täällä Puheenvuorossa, jotta meillä kaikilla olisi mahdollisuus sanoa mielipiteemme. Asioista voidaan puhua asioina ja jättää henkilöön menevät kommentit pois, samoin ala-arvoiset ilmaisut kanssakulkijoistamme.

 

 

+8
RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen 2021-2025. Mielipiteet ovat omiani, eikä kukaan tai mikään määrää mitä yksityishenkilönä ajattelen, sanon ja kirjoitan. Bridge jatkuu pääkirjastolla to 3.2. alkaen klo 13-16. Sähköposti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu