Turkkilainen apina

Klassikoksi kulttimaineeseen kansainvälisestikin noussut ”Turkkilainen apina”, on Riikka ”riikka” Purran lanseeraama hahmo.

Tarinan mukaan turkkilainen apina on käyttänyt Purraa seksuaalisesti hyväkseen näyttäessään sukukalleuksiaan. Käsitykseni mukaan Purra on ollut miehensä kanssa liikenteessä, joten lähempään kontaktiin turkkilainen apina ei ole päässyt.

Tietenkin on imartelevaa, että jopa turkkilaiset apinat ovat kiinnostuneista söpöstä 50-kiloisesta blondista, mutta en tuosta nyt kyllä numeroa tekisi, koska ovat ne olleet kiinnostuneita 50-kiloisesta söpöstä brunetista myös.

Huvittaa, että Purra & Co jaksavat mollata mediaa, että oliko ilmaisussa kysymys yksiköstä vai monikosta.

RitvaPuolakka
Keskusta Oulu

Avojalakanen oululainen Raksilan tyttö. Tilinpäätöstaitoinen kirjanpitäjä, kauppateknikko ja merkonomi. Eläkkeellä oleva virkanainen, toimistotekniikan opettaja, yrittäjä ja äiti. Kiristyskirjeiden uhrien auttaja. Lähidemokratiatoimikunnan varajäsen sekä yhteisen kirkkovaltuuston ja seurakuntaneuvoston varajäsen.

Kirjastobridgeä Oulussa vuodesta 2019 ja pääkirjaston ollessa remontissa pelaamme City Biljardissa torstaisin klo 14. D-Bridgeä Oulun D-asemalla Tuirassa, Valtatie 53, tiistaisin klo 14. Tervetuloa! S-posti: ritva.puolakka(at)gmail.com

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu