ClO₂ ja sarkasmi

Klooridioksidi ClO₂ on paljon käytetty kemikaali mm. paperin valkaisussa ja vedenpuhdistamoilla (Linkki). Se on suhteellisen reaktiivinen kaasu, joka eroaa alkuainetilaisesta Cl₂:sta mm. siinä suhteessa, että sen reaktioissa biopohjaisten orgaanisten aineksien kanssa muodostuu paljon vähemmän organoklooriyhdisteitä. ClO₂ toimii siis hapettajana, vähän kuin aktivoituna happena. Klooriosasta voi reaktioissa muodostua mm. kloorihapoketta, kun klooridioksidin happi puolestaan sitoutuu mm. muodostuvaan hiilidioksidiin.

ClO₂ on varsin laaja-alainen desinfiointiaine, joka tehoaa niin bakteereihin kuin koronaviruksiinkin (Linkki). Tässä saattaakin olla tämän jutun kannalta varsin olennainen tieto.

Twitterin kautta törmäsin netissä youtubevideoon (Linkki), jossa biofysiikan tohtori Andreas Kalcker pokkana kertoo, miten nautittu ClO₂ antaa elimistöön lisää happea ja hävittää koronaviruksen parissa päivässä, kun klooridioksdipitoista vettä juo. Eräänä perusteluna hänellä on se, että vesijohtovedessäkin on samaa yhdistettä ja että aine on keuhkoille vaarallisempi (kuin mahalle). Myrkyn myrkyllisyyshän on annosmäärästä kiinni, mutta tämän ”hoidon” teho ei ole vakuuttanut Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA:ta (Linkki). Tri Kalcker antaa ymmärtää, että uusi ClO₂:n valmistusmenetelmä ohittaa MMS:ään liittyneet puutteet. Tämä kohta videosta on mielestäni raskauttava arvon tohtorille.

Tähän klooridioksidiinkin näyttäisi liittyvän salaliittoteoria: koska kyse on bulkkikemikaalista, se on niin halpaa, etteivät lääketehtaan voisi tienata sillä, joten se kielletään.  Tuskin pitää paikkaansa, aina sitä jollain annostelujärjestelmällä pääsisi rahastamaan.

Itse ihmettelen tässä sitä, että jos suun kautta nautitaan useiden biopohjaisten aineksien kanssa reagoivaa kemikaalia, niin miten sitä jäisi yhtään keuhkoissa pesiville viruksille, kun elimistön omat ainekset olisivat ensimmäisenä reagoimassa sen kanssa. Ei siis vaikuta kemiallisesti uskottavalta, mutta ehdottajahan onkin bioFYYSIKKO. Satunnaiset onnistumiset ”hoidossa” eivät oikein riitä todisteeksi.

Spekulointi

Tässä paljastui niin paljon yhteistä presidentti Trumpin viimeisimpien vihjauksien kanssa, että pidän epätodennäköisenä täyttä satunnaisuutta asiassa. Varsinkin kun tri Kalcker mainitsee Trumpin. Vedenpitävää näyttöähän tässä ei yhteydestä löydy, joten siksi puhun vain spekulaatiosta. Ja olihan kyse Trumpillakin kuulemma sarkasmista, ettei todisteilla taida väliä ollakaan.

Trump ei saa tehtyä diiliä koronaviruksen kanssa, eikä koronavirus pelkää Trumpin erottamisuhkauksia. Eihän se edes ole töissä Trumpilla. Viruksen haukkumienkaan ei auttaisi. Trump on melko kädetön SARS-CoV-2:n edessä ja jo joutunutkin tunnustamaan aivottoman viruksen fiksuksi. Minulle jäi vähän epäselväksi, että kehen verrattuna.

Linkkejä aiheeseen lyhyin kommentein

https://www.ttl.fi/ova/kloordio.pdf (LinkkiPDF) Turvallisuustietoa ClO₂:sta.

https://www.bbc.com/news/world-51735367 (Linkki) BBC uutisoi erilaisista todentamattomista menetelmistä koronavirusta vastaan.

https://www.amazon.com/Andreas-Kalcker/s?k=Andreas+Kalcker (Linkki) Kun hakee tri Kalckerin nimellä Amazonista, listalle tulee muitakin kirjailijoita/tuottajia. Jim Humblen DVD:ltä voi oppia ruiskutettavan  ClO₂:n (CDS tai MMS) valmistamisen.

https://en.wikipedia.org/wiki/Miracle_Mineral_Supplement (Linkki) MMS:ään näyttäisi liittyvän jonkin sortin kultti.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/toukokivi1/donald-trumpin-kommentit-covid-19sta-24-4-2020/ (Linkki) Keskustelua Trumpin lääketieteellisestä sarkasmista.

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/perttirampanen/trumpin-laake-koronaan/ (Linkki) Trumpista juttua

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu