Ei jätetä tätä tähän?

Nyt on perattava kaikki loukkaava ja/tai naurettava pois netistä, kirjastoista ja yleisön saatavilta. Esimerkkinä alla kaksi kuvankaappausta, miten poliisille voi antaa vinkin kiireettömästä tutkintakohteesta. Tässä esimerkkitapauksessa Yle on jatketusti pitänyt esillä mielestäni loukkaamistarkoituksessa esitettyä rasistista tekstiä, joka vieläpä naurattaa monia.

Kuva 1.
Kuva 2.

Näin perjantaina tulee ajateltua, etteikö lakia voitaisi muuttaa siten, että julkinen naurattaminen kriminalisoitaisiin, koska siinä on aina pilkan vaara. Jos ihminen esimerkiksi kompastuu rappusissa ja joku nauraa sille, tästä ei pitäisi kompastujaa rangaista, koska kyse on tahattomasta naurattamisesta. Sen sijaan naurajan kohdalle voitaisiin ehkä joku laki keksiä? Tämän lisäksi pitäisi ihmisille olla tarjolla yhteiskunnan kustantama aivopesuohjelma, jolla mielestään saisi pois naurettavat jutut, varsinkin kiusallisen naurettavat vitsit. Miltei aina, kun näen tuonkin Ylen tekstin, minua alkaa naurattamaan.

Juuri tulleen tiedon mukaan pahoittelulla voi olla merkitystä (Linkki). Niinpä varmuuden vuoksi pahoittelen kaikkia niitä lausumiani, jotka myöhemmin säädettävät lait voivat kriminalisoida.

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu