Ei vihreitä hallitukseen

Maria Ohisalo. Kuvaajaviite: By Laura Kotila / Prime Minister's Office Finland - https://www.flickr.com/photos/finnishgovernment/49199007532/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=87372371

Vihreiden pj Maria Ohisalo on luvannut, etteivät vihreät tule samaan hallitukseen perussuomalaisten kanssa (Linkki). Tämähän on äänestäjille tilannetta selventävä tieto, että kiitos palveluksesta.

Mitä sitten Ohisalon lupaus vaikuttaa äänestäjien käyttäytymiseen?  Sitähän voi vain arvailla, mutta tuskinpa on moniakaan, jotka ovat kahden vaiheilla, että äänestäisikö perussuomalaisia vaiko vihreitä.  Sen sijaan varmaan löytyy niitäkin, jotka äänestävät vihreitä siksi, etteivät vihreät mene hallitukseen…ainakaan perussuomalaisten kanssa. Vaan voipihan sitä olla isompi joukko niitä, jotka äänestävät perussuomalaisia siksi, etteivät vihreät menisi hallitukseen. Yli 90% suomalaisistahan ei halua vihreitä edes eduskuntaan äänestää. Joidenkin mielessä voi peräti pyöriä ajatus: Ei vihreitä hallitukseen, ei vihreitä mihinkään.

Vappuna saatamme olla viisaampia sen suhteen, miten tässä kävikään.

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu