Epädemokraattisia voimia Laajasalossa

Kuva 2. Otettu torstaina Sarvastonkaarelta Tennishallin kohdalta 3.6. klo 9.51.

HeSa uutisoi jo kaksi viikkoa sitten vaalimainosten töhrimisestä mm. Laajasalossa (Linkki). Yle uutisoi samasta aiheesta koko maata koskevasti muutaman päivän kuluttua (Linkki). Yle oli onnistunut olemaan tietämätön PS-mainosten töhrimisestä, eroten ainakin tässä suhteessa HeSasta.

Tein itse Laajasalossa yhden tarkastuskierroksen kaupungin tarjoamissa julistetelineissä olevien vaalimainosten osalta viime viikon keskiviikkoiltana Laajasalossa. Kiinnostuksen kohteenani oli erityisesti PS-mainokset.

Kuva 1. Otettu tod.näk. Takilatieltä Alepan läheltä keskiviikkona 2.6 klo 22.37

Kuvassa 1 näkyy, että SDP:n mainos on vähän repeillyt. Tuolloin illalla ei muuta vahinkoa näkynyt 4…5 löytämässäni julistetaulussa.

Torstaina tein aamulla tarkastuskierroksen edellisten mainostaulujen kohdilla, eikä ollut töhryjä näkyvissä, mutta sitten poikkesin vielä edelliseen kierrokseen kuulumattomalle Sarvaksenkaaren julistetelineelle, ja siellä oli Feministipuolueen mainos väkivaltaisesti poistettuna maassa. Näkyi, että se oli myös töhritty. Ehkä kaksi eri rikosta samaa vaalimainosta kohtaan?

Kuva 2. Otettu Sarvastonkaarelta Tennishallin kohdalta torstaina 3.6. klo 9.51.

Edellisissä tarkastuksissani viimeviikolla ei siis sattunut kameraani yhtään rikosta PS-vaalimainoksia kohtaan. Vaan tänään maanantain 7.6 löytyi kaksi töhrittyä julistetta, joita oli yritetty repiäkin. Repimisen osittainen epäonnistuminen kuvastaa ammattitaitoista liimausta. Epädemokraatin kyvyt eikä kynnet olleet riittäneet.

Kuva 3. Otettu Sarvastonkaarelta 7.6. klo 10.22

Kuvassa 3 näkyy taustalla tuo kuvan 2 tärvelty feministien mainos ja etualalla raaputeltu PS-mainos. Tässä mainoksen yläreuna osoittaa, että haluja olisi rikollisella ollut repiä koko mainos, mutta kyvyt ovat loppuneet.

Mitä tuohon pitempään tuhottuna olleeseen feministien mainokseen tulee, niin on melko ymmärrettävää, ettei pienillä puolueilla ole samanlaisia resursseja aina korjata hävityksen jälkiä, kuin valtionrahoitusta saavilla puolueilla.

Kuva 4. Otettu 7.6. klo 13.14 Yliskylän puistokadulta, kirkon edestä.

Kuvassa 4 näkyy revitty PS-mainos muiden puolueiden ehjien mainosten keskellä. Silppu kadulla osoittanee, ettei rikostapahtuma ole kovin vanha. Liimaus on pitänyt varsin hyvin, eikä koko mainosta ole saatu irti.

Jos löytyisi pelkästään revittyjä ja töhrittyjä PS-mainoksia, niin silloin ei jäisi juuri muuta selitystä kuin PS-puolueeseen kohdistunut runsas vihapuhe innoituksen lähteenä, mutta nyt tilanne viittaa enemmänkin epädemokraattisten voimien kasvuun. Onko myös lain kunnioitus katoamassa?

Jos avaat selainikkunasi täysikokoiseksi, kuvien tarkempi katselu onnistuu napsauttamalla kuvaa kerran ja toisenkin.

Lisäys 8.6 klo 8.

Kuva 5. Kaappauslähde: https://yle.fi/uutiset/3-11969327

Kuvassa 5 näyttäisi olevan töhritty PS-mainos, muttei Laajasalosta.

+1
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu