Esteettömyyttä parkkipaikoilla

Kuva 1. Tekijäviite: Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7924248

Sattuipa eilen Korsossa huomioni kiinnittymään pyörätulimerkillä merkittyyn parkkiruutuun Maatkotkantie 21 kohdilla. Siinä oli sellainen lumivalli jalkakäytävälle päin, ettei siitä rollaattorin kanssa olisi päässyt yli, pyörätuolista puhumattakaan. Vaikea sanoa, että onko tämä esteellisyys ainoastaan Vantaan ongelma, mutta ei tämä nyt ainakaan ollut ihan ainutlaatuinen tilanne.

Tässä idea kuntavaaliehdokkaille ja tuleville valtuutetuille: vaatikaa kohtuullista esteettömyyttä toteutettavaksi myös lumitöiden osalta. Lumiaurausyhtiö siis sitoutetaan pitämään huolta, ettei ainakaan invalidipaikkoja valliteta kadun varressa.

Kuva lisätty 10.2.klo 13.30. Esimerkki siivotusta parkkipaikan ja jalkakäytävn välisestä lumivallista etualalla. Taustalla invapaikka lumiestein.
Kuva otettu 10.2.2021 n. klo 12.20. Kuvassa näkyy esteellisyyden aiheutava lumivalli.

 

Lisäys 10.2. klo 13.40:

Lisäsin kaksi tänään ottamaani kuvaa, jotka osoittavat, ettei invapaikan esteellisyys huoleta Vantaan kaupunkia. Toinen kuva taas osoittaa, että valli on poistettavissa, jos halua riittää.

Kun Vantaan suurimmat valtuustoryhmät ovat SDP ja Kok., niin toki äänestäjä voi ilmoittaa näille molemmille ryhmille, ettei äänestä heitä, koska tuo esteellisyysasia ei heidän johdollaan näyttäisi tulevan kuntoon. Näin siis, jos itse pitää tuota asiaa tärkeänä.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu