F. Diarraakaan ei pidä maalittaa

F. Diarra. Kuvaajatiedot: By Jari Järvenpää - Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=89503337

Vihreiden kansanedustaja F. Diarra on kännissä ja läpällä -tyyliin heittänyt rasistissävyisiä vitsejä metsäsuomalaisista ja lieksalaisista. On kuulemma pyytänyt anteeksikin, mutta ei sitä anteeksipyyntöä ainakaan levitetä niin ahkerasti kuin noita heittoja.

Poliitikolle yksi huolimaton lausunto voi aiheuttaa uran käännöksen alaviistoon. Saapa nähdä, kuinka F. Diarralle käy. Siltikään en yllytä ketään maalittamaan häntä, koska arvostan demokratiaa. Poliitikko nyt joutuu hieman kusitolppana olemaan, mutta eihän siitä mitään tulisi, jos kukaan ei maalittamisen vuoksi uskaltaisi alkaa ajamaan yhteisiä tai oman ryhmänsä etuja poliittisesti. Vaihtoehtonahan on esimeriksi niiden etujen ajaminen väkivaltaisesti, mikä on useimpien mielestä se huonompi vaihtoehto.

Vaikken voikaan ajatella F. Diarran äänestämistä, hänellä vaikuttaa olevan ainakin 6773 kannattajaa pelkästään Helsingissä, mikä jo sinänsä oikeuttaa hoitamaan yhteisiä asioita jopa eduskunnassa.

Se on sitten toinen juttu, että yksi humoristisen humoristinen VVF-aloitus on poistunut täältä Puheenvuorosta. Se ei ollut mielestäni rajat ylittävän pilkallinen, mutta ehkä joku on istunut ilmiantonapin päälle? Vaan siitäpä sain aiheen spekuloida F. Diarrasta Vihreiden pj:nä.

Vihreiden yhdeksi ongelmaksi näen sen, että lähes kaikki kilpailevat puolueet ovat vihertyneet, ollen mm. vihreän siirtymän takana. Tämä aiheuttaa sitten vihreille liberaalipuolue-ilmiötä. Eli miten erottua edukseen kilpailijoista, ettei käy kuin Liberaaleille vuosikymmeniä sitten.  Pelkästään naisen valinnalla pj:ksi ei erotu, eikä miehet suostu. Värikkäänä ihmisenä F. Diarra saattaisi ratkaista tuon erottumisongelman oman kautensa ajaksi.

F. Diarra. Kuvaajatiedot: By Jari Järvenpää – Oma teos, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=89503337
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu