Islamofasistien rakastamisesta

BBC uutisoi Nizzan pormestari Christian Estrosin tunnistaneen terrori-iskun tekijän islamofasistiksi (Linkki). Halusiko pormestari osoittaa kristillistä rakkautta näille vihollisilleen?  Toisten lähteiden mukaan ei aivan, vaan hän vaati maansa puhdistamista heistä (Linkki). Voiko tähän sanoa, että not nice?

Jeesuksen sanat vihollisten rakastamisesta ovat kyllä erittäin vaativat. Islamofasistien tapauksessa varmaan pitää huomioida myös muille lähimmäisille tuleva vaara. Pormestari Estrosin vaatimus oletettavasti minimoisi tämän vaaran. Helposti olisin taipumassa tuon vaatimuksen puolelle, vaikken koekaan, että se olisi paras tapa rakastaa islamofasisteja. Pitääköhän tässä kysyä neuvoa Antifa-aktiiveilta, jotka ilmeisesti ovat onnistuneet saavuttamaan rakkaudellisen asenteen juuri islamofasisteja kohtaan kaikkien vastustamiensa fasistien joukossa?

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu