Kaikkonen on Suomen puolustusministeri

Antti Kaikkonen 2019. Kuvaajatiedot: By Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia - https://kuvapankki.valtioneuvosto.fi/f/Fp-n, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=114972456

Antti Kaikkonen (kesk.) on hyvä puolustusministeri. Olin jo valmiiksi tätä mieltä, mutta varmistin vielä sotilastiedustelustani asian ja näin se on. Mieshän on muuten niin rehellisen oloinen, että herää epäilys, osaako hän ollenkaan valehdella. Se olisi toki tärkeä taito poliitikolle.

Olen kerran päässyt kättelemään Kaikkosen Anttia Järvenpäässä, kun oli jotkut vaalit tulossa. Puhuttelin häntä ”naapuripitäjän mieheksi” ja sain hänestä varsin ystävällisen vaikutelman, vaikka kilpailevan puolueen joukoissa olinkin ja edelleenkin olen.

Kaikkonen on reservin kapteeni. Tämä mielestäni antaa ymmärtää asiaan perehtymistä ja asennetta. Toki eräällä aiemmallakin puolustusministerillä oli asiaan perehtyneisyyttä, mutta hänelle oli kuulemma pahana tapana pyrkiä litistämään kanssaan eri mieltä olevia mielipiteitä, jos ei peräti niiden esittäjiäkin. Kaikkosella ei ilmeisestikään ole liiallista itsekorostuksen tarvetta.

Nythän puolustusministeriltä vaaditaan malttia ja viisautta naapurimaamme riehuessa sodassa ja Suomen astuessa Naton pitkään raollaan olleesta ovesta sisälle. Antti Kaikkosella tuntuisi olevan tarvittavat ominaisuudet.

 

+9
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu