Kankeaako Kaikkonen Keskustan kujalta keskitielle?

Antti Kaikkonen 2019. Kuvaajatiedot: By Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia - https://kuvapankki.valtioneuvosto.fi/f/Fp-n, CC BY 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=114972456

Antti Kaikkonen on pitkästä aikaa mies minun makuuni Keskustan johdossa (Linkki). Ikää hänelle on ehtinyt kertyä puolisen vuosisataa ja monenlaista kokemusta on tullut vähintään 5 kuukautta enemmän kuin monelle muulle. Vaikeat kokemuksethan kasvattavat oppimiskykyisiä ihmisiä. Tuoreimpana Kaikkosen suorituksena loistaa hänen vakuuttava puolustusministerin tehtävän hoitamisensa edellisessä hallituksessa.

Jos ajatellaan koko maan poliittista tulevaisuutta, niin vahvahko tai laajahko keskipuolueiden osuus estänee poliittisen kentän kahteen leiriin jakautumisen.Tältä osin Keskustapuolueen hiipuminen on ollut huolestuttavaa, jota Perussuomalaisten kannatuksen kasvu ei ole täysin korvannut. Viime EU-vaaleissa sekä oikeistopuolue että vasemmistopuolue menestyivät, joka on toinen huolestuttava ennusmerkki kahden leirin poliittisen kentän muodostumisesta.

Kehun Kaikkosta silläkin riskillä, että perussuomalaisen kehumiset aiheuttavat haittaa miehelle tai puolueelleen.  Toivon kuitenkin hyvää menestystä Antti Kaikkoselle ja edes keskinkertaista menestystä Keskustalle.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu