Kuinka vaarallinen Päivi Räsänen on?

Kuvankaappaus sivulta: https://www.seurakuntalainen.fi/uutiset/kansanedustaja-paivi-rasanen-ja-luther-saatio-saivat-poliisilta-vapauttavan-paatoksen-eivat-tosin-tienneet-olleensa-tutkinnan-kohteina/ Artikkeli on vuodelta 2019. Valokuvaaja: Sari Savela. Kopioitu hyvässä uskossa.

Ihan aluksi haluaisin kertoa, etten yleensä mustamaalla yksittäisiä ihmisiä blogeissani. Nyt kuitenkin on pakko kysyä, että kuinka vaarallinen KD-politiikko Päivi Räsänen oikein on?

Päivi Räsänen on kaikesta päätellen paljon vaarallisempi kuin yksikään Suomeen tuotu ISIS-äiti, jotka ovat olleet tukemassa jesidien kansanmurhaamista. Näin voi päätellä siitä, ettei viimeksimainittuja ole poliisin toimesta kuulusteltu kertaakaan (korjaus: useampaa kertaa), kun taas Päivi Räsästä on kuulusteltu monta kertaa.

Päivi Räsänen saattaa olla vaarallisempi kuin koronapandemian levittäjät. Eihän heitäkään ole epäilty mistään rikollisesta, vaikka ihmisiä on kuollut sadoittain.

Mene ja tiedä, voisiko Päivi Räsänen olla vielä vapaalla jalalla olevista suomalaisista kaikista vaarallisin?

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu