Lukkoonlyöty tulevaisuus

Sitähän on paljon sanottu, että varsinkin tulevaisuuden ennustaminen on vaikeaa. Myös kuulee puhetta erilaisista tulevaisuudenkuvista. Nyt kuitenkin onkin ainkin yksi tulevaisuudenkuva lain erityisessa suojeluksessa Suomessa, niin että sen epäiyttäväksi saattaminen tuottaa rangaistuksen ainakin alemmissa oikeusasteissa. Tietyllä tavallahan tämä helpottaa, ettei tarvitse kaiken maailman tulevaisuudenkuvia pyöritellä päässään.

Kuvakaappauslähde: https://www.contre-info.com/les-publicites-que-passe-le-parlement-europeen-sur-facebook-sont-caricaturales

Tuossa sanotaan ranskaksi choisissez votre avenir, jonka Google suomentaa: valitse tulevaisuutesi. Älä epäile, ainakaan ääneen. Kyse on EU-parlamentin vaaliaktivointiviestistä, joka oli esillä myös suomeksi. Vaan nyt sitä suomeksi olevaa kuvaa ei netistä enää löydä suoralla kuvahaullakaan (joka muuten on englanniksi fiksusti Reverse Image Search). Mikä lienee kuvan häviämisen syy? Jos olisin löytänyt kyseisen äänestämiskehotuksen suomeksi, olisin tietenkin sen linkittänyt.

Joku voi nyt sitten ajatella, että äkkiä eroon EU:sta. Niinhän voi tapahtua vaikka EU:n hajoamisen yhteydessä, ellei sitten Suomi jää viimeisenä maana edelleen EU:n jäseneksi, halliten EU-parlamentista 100%. Vaan sama se, miten päin tuo osa tulevaisuutta menee, oikeuden päätös pysyy voimassa (jos se ei muutu ylemmissä oikeusasteissa).

Uutinen (Linkki).

 

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu