Me tulemme taas!

HeSa on jälleen julkaissut puoluekannatusmittauksensa (Linkki). Kaikki muutokset tässä mittauksessa jäävät virherajan sisälle, joten hyvin voisi otsikoita myös: Ei muutoksia. Mutta kun tarkastelen meidän PS-puolueen kannatusta, niin sehän on nyt kohonnut kolme kuukautta peräjälkeen hyvänlaisen alamäen jälkeen, niin otsikkoni onkin mikä on. Eroa johtavaan SDP:hen on 1,5 prosenttiyksikköä, joka olisi kiinnikurottavissa nykyisellä nousuvauhdillammekin ennen kuntavaaleja.

Koronakriisin aiheuttamat talousongelmat saattavat alkaa painaa hallituspuolueita, joista vain Vasemmistoliiton muutos oli plussalla, äärimmäisen vähän. Vähäisiähän ne notkahduksetkin olivat, Keskustalla sentään sama 0,5% alas, mitä meillä ylös.

Kokoomus ei oikein näytä saavan vauhtia kannatuskasvuunsa. Ehkä mainitsemani talouskysymykset lähitulevaisuudessa tuovat potkua?

Ja sitten se linkki:

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu