Miksi koronarokotus?

Tekijäviite: By Kuebi = Armin Kübelbeck - Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2779419

Tämä on vastaus Paulus Kaipaisen artikkeliin, miksei hän ota koronarokotusta. Tuo artikkeli näkyy poistuneen US Puheenvuorosta jo ennen kuin ehdin vastata. Kaipainen käytti pitkän listan strategiaa, jolloin aina voi vedota siihen, ettei kaikkia väitteitä kumottu.

1. Myös alle 30-vuotias rokottamaton voi levittää tautia niin, että joku kuolee. Se, ettei alle 30-vuotiaita olisi kuollut koronaan Suomessa, ei minusta ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

2. Kaikki tai vähintään yli 99% koronarokotuksen nyt ottaneista kuolee 100 vuoden sisällä. Tässä pitkäaikaisvaikutuksessaan koronarokote ei olennaisesti eroa ruisleivästä. Minusta tämä ei ole riittävä syy jättää syömättä ruisleipää.

3. Koronarokotteen haittailmoituksia on ilmeisesti enemmän kuin muiden rokotteiden. Osasyynä voinee olla voimakas kampanjointi rokotetta vastaan. Toisaalta vastaavaa rokotekattavuutta ei aikuisväestölle olekaan ollut pitempään aikaan. Minusta tämä ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

4. Kuolleisuustilastoissa näkynee korona-ajan rajoitukset niin, että vaikka koronaan on kuoltu, kokonaiskuolleisuus ei ole noussut. Minusta tämä ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

5. Rokote ei estä tartunnan saamista eikä tartuttamista TÄYDELLISESTI. Vaikutusta on merkittävästi (Linkki). Minusta tämä rokotteen epätäydellisyys ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

6. Koronarokotteen teho ei ole ikuista. Näyttäisi, ettei se ole ainakaan pitempi kuin flunssarokotteen, jotka ovat päivitettyinä vuosittain uudestaan tarjolla. Minusta tämä rokotteen epätäydellisyys ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

7. Koronarokote kehitettiin lyhyessä ajassa ja sitä on piikitetty jo miljardeille ihmisille. Minusta tämä ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

8. Koronarokotteen myyntilupa taitaa edelleen olla ehdollinen eikä tavanomainen. Kun huomioin kohdan 7 ja sen, ettei asiakkaiden vahingoittaminen ole hyvä liiketoimintaa, en pidä myyntilupakysymystä riittävänä syynä jättää ottamatta rokotetta.

9. Ihmisoikeuksiinsa vedoten saa kieltäytyä rokotteesta. Minulle tämä ei ole ollut riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

10 Koronapassi syrjii potentiaalisia taudin levittäjiä, kyllä. Minulle tämä ei ole ollut riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

11. Kerta se on ensimmäinenkin myös mRNA-rokotteille. Viitaten kohtaan 8 en pidä tätä riittävänä syynä olla ottamatta rokotetta.

12. Koronarokoteinformaatio saattaa olla yksipuolisesti lääketiedepohjaista ja media herkkä poistamaan rokotevastaisia kirjoituksia. Minulle tämä ei ole ollut riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

13. Rokotteen ottoon painostus dehumanisoinnilla on väärin. Rokotepassilla painostus sujuu kuin itsestään. Minusta tämä ei ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

14. Joku tekee tiliä rokotteilla. Sehän vaikuttaa epäeettiseltä, toisten sairauden kustannuksella rikastumiselta. Jos vaihtoehtona sitten olisi lääkkeettömyys ja rokotteettomuus, niin kukin saisi kuolla pandemiaan miten parhaiden taitaisi. Ei sekään olisi erityisen eettistä. Rokotteet ovat kuitenkin ilmeisesti kaikkialla jaossa ilmaiseksi rokotettaville, niin etten pidä tätä riittävänä syynä olla ottamatta rokotetta.

15. Koronasta ei ole tiedetty kaikkea, eikä ehkä vieläkään tiedetä. Tämä selittää osaltaan myös rokoteodotteiden muuttumista. Kiinassa kuitenkin asiaan tartuttiin varhain ja reippaasti, niin eipähän ole pandemia riehunut. Rokote on nyt kohtuullinen vaihtoehto Kiinan harjoittamille alkuajan rajoituksille. Nythän Kiinassakin rokotetaan. Ylimääräinen epävarmuuden lietsonta ei minusta ole riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

16. Koronan osalta toisinajattelijoiden esityksiä näytetään todellakin sensuroitavan. Minulle se ei ole ollut riittävä syy jättää ottamatta rokotetta.

 

Omalta osaltani en suhtaudu erityisemmin vihamielisesti rokottamattomiin. Heistähän muodostuisi oiva vertailuryhmä, jos pystyttäisiin estämään heidän teho-osastojen tukkimistaipumuksensa.

 

 

+14
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu