Missä ovat Putinin asiamiehet?

Paavo Lipponen.

Esko Aho.
Kuvaajaviite: By Johannes Jansson – http://www.norden.org/en/news-and-events/images/people/others/paavo-lipponen-346/view, CC BY 2.5 dk, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=11199876 Kuvaajaviite:
By State Chancellery of Latvia – FICIL preses konference, CC BY-SA 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37250057

 

Täytynee myöntää, että olen hieman hikeentynyt perättömistä väitteistä, että perussuomalaiset olisivat putinisteja. Jos vuosien saatossa olisi paljastunut edes muutama perussuomalainen, joka olisi toiminut Venäjän eduksi ja saanut ”Putinilta” palkkaa, niin sitten tässä ei voisi puhua ihan puhtaasta salaliittouskomuksesta.

Venäjällä ja venäläisillä yrityksillä on arvattavasti omia etujaan ajettavana ja siihen tarkoitukseen voidaan palkata suomalaisiakin. Kahden sellaisen entisen pääministerimme kuvatkin olen poiminut tähän artikkeliin. Heidän poliittinen historiansa ei ole ollut esteenä palkkaamiselle, mutta toisaalta en usko, että nämä isänmaalliset miehet olisivat toimineet Suomen lakeja rikkoen. Oma etu ensin, sitten palkkion tai palkanmaksajan etu, mutta lain puitteissa. Kieltämättä kuitenkin herkullinen tilanne salaliittoteorioille.

+9
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu