Nahkatakki on riisuttu

Kuvan pakolliset tiedot: Kuvaaja Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia Käyttöoikeudet Ministerikuvat ovat hyödynnettävissä CC-BY-4.0 -lisenssillä (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.fi) Kuvausaika 18.5.2021

Nyt on nahkatakki riisuttu. Sanna ei päässyt pääministeriksi eikä SDP antanut johdossaan tilaa marinisteille viime puoluekokouksessa. Sanna lähtee ulkomaille ja jättää Arkadianmäen taakseen, jos vain eduskunnan puhemiehistö tämän sallii.

Yli 35 000 äänestäjää saa sitten minun puolestani miettiä tykönänsä, että onko heitä houkuteltu äänestämään ehdokasta, joka ei täytä paikkaansa eduskunnassa. SDP:lle ennustan alenevan kannatuksen oppositiotaivalta. Siis kannatuskehitys etenisi päinvastoin kuin Sanna Marinin pääministerikaudella.

(Kirjoittaja sai kuun vaihteessa ylläpidolta hävettävän lyhyen kirjoituskiellon. Onhan moni parempi kirjoittaja saanut paljon enemmän. Niinpä kirjoittaja pitensi oma-aloitteisesti taukoaan reiluksi viikoksi.)

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu