Nahkatakkinen Sanna

Kuva 1. Nahkatakki ilman Sannaa. Kuvaajatiedot: By A7N8X – Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=27775126

 

Kuva 2. Sanna ilman nahkatakkia. Kuvan pakolliset tiedot: Kuvaaja Laura Kotila, valtioneuvoston kanslia Käyttöoikeudet Ministerikuvat ovat hyödynnettävissä CC-BY-4.0 -lisenssillä (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/deed.fi)
Kuvausaika 18.5.2021

Dingo teki laulun nahkatakkisesta tytöstä. Itse ajattelin kirjoittaa jutun nahkatakkisesta Sannasta. Valitettavasti en vaan löytänyt luvallista kuvaa molemmista yhdessä (-;  Ja kerrottakoon jo tähän alkuunsa, että opposition virkahan on koiran virka, haukkua hallitusta. Mutta kun puolet geeneistäni onkin savolaisia, niin…

Sanna Marin joutui maamme pääministeriksi pyytämättä ja yllättäen Antti Rinteen luovuttaessa vuoden 2019 lopulla (Linkki). Nahkatakkisen Sannan ollessaan pääministerinä Suomi on kohdannut monenlaisia poikkeustilanteita, kuten korona-aikaa, naapurimaan sotimista ja nyt Natoon liittymisen suunnittelua. Esimerkiksi koronasta meillä on selvitty vähäisemmin kuolemantapauksin kuin Ruotsi (Linkki) ja Natoon liittymisen valmisteluissa ei tietääkseni ole kuollut vielä kukaan. Toki joku putinisti tai väyrysläinen on voinut menehtyä verenpaineen kohottua, mutta täsmätietoa syy-seuraus-suhteesta ei ole käytettävissäni.  Siis Sanna Marin on ohjannut myrskyisessä ajassa Suomen purtta vähintäänkin keskinkertaisesti. Velkaa on toki valtiolle kertynyt, mutta eikö tästä ole vasemmiston Paavo Arhinmäeltä varma tieto, ettei niitä velkoja tarvitse koskaan maksaa takaisin?

Sosdemeissa on mielestäni esiintynyt sitä vikaa, että he uskovat liikaa ihmisiin, kunhan ihminen ei ole yritysjohtaja. Historiasta muistuu mieleen varmasti isänmaallisen Väinö Tannerin usko siihen, ettei Neuvostoliitto hyökkää.  Onhan niitä tuoreempiakin esimerkkejä historiassa Mooseksesta alkaen, mutta nahkatakkisessa Sannassa en ole tätä demarivaivaa liiaksi huomannut. Korjasihan Väinö Tannerkin sittemmin asennettaan venäläisiin, mutta Sannapa ei jäänyt odottelemaan yhtä pitkään havaintoaineiston kertymistä.

Koska nuorempi tyttäreni on syntynyt samana vuonna kuin nahkatakkinen Sanna, näkökulmani on varmaankin vähän setämäinen. Tästä näkökulmastani arvelen, että Sannan eräs tavoite on, ettei nenille tulla hyppimään. Ei hypi Sauli eikä hypi Vladimirkaan. Siinä se jäi koronanyrkkikin Saulin taskuun. Pärjännevätkö nuo setämiehet edes leuanvedossa nahkatakkiselle Sannalle?

 

 

+10
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu