Olinhan siellä minäkin -välähdyksiä PS-puoluekokouksesta

Kuva 1. Varapj Riikka Purra johtamassa lippukulkuetta vuosikokouksen aloituksena.

Seinäjoella pidetään Perussuomalaisten puoluekokousta. Kokouksen 1. päivän tuloksista on medioissa ja blogeissa runsaasti tietoa. En niihin paljoa puutu, muuta kuin toteamalla, että demokratia toimi jälleen kerran.

Kuva 2.

Kuva 2 saa kysymään, että onko vihollisten pahoissa puheissa sittenkin perää? Miten muuten Leninin näköinen mies pääsee puhumaan PS-puoluekokoukseen?

Kuva 3. Vastavalittu puoluesihteeri on juuri tunnistamassa naamioitua valokuvaajaansa.

Kun otin puoluesihteeri Arto Luukkasesta yllä näkyvän kuvan, olin naamiotunut mm. mustalla maskilla. Arton ilmeessä on mielestäni nähtävissä tunnistusprosessin eteneminen. En sitten onnittelujani enempää häirinnyt kiireistä miestä, mutta uskon lujasti, että hän tulee vielä kiittämään US Puheenvuoron bongo-ryhmää saamastaan kampanjatuesta. Itse ainakin toivon, että kaverit jaksavat jatkaa meidän haukkumistamme vähintään seuraaviin eduskuntavaaleihin asti.

Tri Halla-ahon luopuminen puheenjohtajuudesta on minulle edelleen syidensä osalta mysteeri. Silti puolueen tulevaisuus näyttää valoisalta.

 

+7
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu