Olkaamme ystävällisiä vihreille

Vihreissä on paljon herkkiä ja hyviä ihmisiä, varotaan loukkaamasta heitä. Heillä voi olla myös erilaisia murheita, kuten ilmastopaniikkia, maailmanlopun odotusta ja pyöräilijöiden esteenä olevia grillikioskeja. Ei lisätä taakkaa.

Vihreäthän ovat yrittäneet parhaansa eläinten ja terroristien oikeuksien turvaamiseksi. Vain vihreät ovat huolehtimassa lentokenttiä muuttomatkalla oleville valkoposkihanhille jne. Kyllä näissä voi nähdä jotain myönteistäkin.

Nyt sitten HeSa vielä kehtasi loukata vihreitä joulun alla julkaistulla kannatusmittauksellaan (Linkki), jossa vihreät olivat suurin pudottaja, päätyen niukasti alle 10% kannatukseen. Miten tämä loukkaakaan niitä vihreitä, jotka oat toivoneet Touko Aallosta pääministeriä? Olemmalla ystävällisiä vihreille voimme auttaa heitä eheytymään.

Puhutaan vihreistä vain hyvää ja jos mitään sanottavaa ei löydy, niin ollaan sitten hiljaa. Keskittymällä myönteisesti omaan tekemiseemme me perussuomalaiset voitamme kuntavaaleissa ja eduskuntavaaleissa.

Toivotan vielä kaikille vihreille rasistitonta mustaa joulua ilman natsitorttuja joulukahvipöydässä.

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu