Onko nyt vaarana vahingollinen ajattelu?

Alexander Schallenberg besucht Helsinki für bilaterale Gespräche, am 24. Juni 2019.Copyright: BMEIA/ Eugénie Berger Kuvaajaviite: By Bundesministerium für Europa, Integration und Äußeres - Alexander Schallenberg, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80474433

Nythän uutisoidaan, että omistajaohjausministeri Tytti Tuppurainen on neuvottelemassa Uniperin tukipaketista (Linkki). Uniperin ongelmat ovat vakavia ja paras ratkaisu saattaiskin olla toteutettavissa kapitalismin ideaaliperiaatteella, niin että voitot pidetään yksityisinä ja tappiot sosialisoidaan (Linkki).

Saksassa käytävien neuvottelujen osalta on myös seurattava, sortuuko ministeri Tuppurainen vahingolliseen oma kansa ensin –ajatteluun  (Linkki).

Alexander Schallenberg besucht Helsinki für bilaterale Gespräche, am 24. Juni 2019.Copyright: BMEIA/ Eugénie Berger Kuvaajaviite: By Bundesministerium für Europa, Integration und Äußeres – Alexander Schallenberg, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=80474433
+10
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu