Osoittiko Esko tehotonta katumista?

Blogisti Esko on yleensä kirjoittanut yleisiä käsityksiä ravistelevia tai vastustavia kirjoituksia useammastakin aiheesta. Nyt Esko kertoi katuvansa yhtä aiempaa käsitystään. Blogiartikkeli hävisi varsin nopeasti.

Minulla ei ole tietoa, miksi Eskon katumusartikkeli on poistunut.  Toki voi arvailla, että Esko katuikin katumistaan ja poisti artikkelin itse näkyvistä. Toinen arvailu on, että Esko osoitti tehtonta katumista ja ylläpito puuttui asiaan. Mikseipä muitakin arvailuja olisi mahdollista esittää, mutta jätän vähän tilaa kommentoijillekin.

Asiahan ei minulle sen enempää kuulu, mutta kun ehdin kirjoittaa siihen yhden ainutlaatuisen kommenttini, niin harmittaahan se. Ehkä pitäisi vain tyytyä kopioimaan vanhoja kommettejaan, niin harmitus voisi jäädä vaikka viidesosaansa.

Iloitkaamme nyt sitten jostain muusta, vaikkapa siitä, että 80% rokotekattavuus saavutetaan tällä viikolla (Linkki). Ja sehän tarkoittaa sitä iloista asiaa, että PM Sanna Marin poistaa kaikki koronarajoitukset (Linkki). Linkissä kerrotaan, että hän haluaa poistaa, mutta kukapa sitä uskaltaisi Marinian alkaa vastustamaankaan, jos hän kerta haluaa?

 

+6
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu