Pitkän iltalypsyn tuloksena hallitussopu, eikä muuta?

Kuva 1. Keskustan pj. Saarikko.  Tekijäviite: By Lauri Heikkinen / valtioneuvoston kanslia – https://www.flickr.com/photos/finnishgovernment/50195514007/, CC BY 2.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=93021556

Kehysriihen ja hallituskriisin yhdistelmä (lyhyesti kriihi), kesti toista viikkoa. Nyt on sopu syntynyt, kertoo myös US (Linkki). Puoliväliriihi jatkunee vielä pari päivää.

Suurimman oppositiopuolueen puheenjohtaja, tri Halla-aho arvelee IL:n mukaan kyseessä olleen teatterin (Linkki). Näytelmän päätarkoitus olisi ollut Keskustapuolueen profiilin nosto. Opposition virka on tietenkin haukkua hallitusta, niin että ei tämä vielä ole ihan varma tieto, mutta ei minulle tästä parempaakaan tietoa ole tullut.

Teatteria tai ei, niin ainakin tämä näytelmä sai huomion kiinnittymään hallitukseen ohi meidän PS-puolueemme. Uutiskynnystä on yritetty ylittää Espoossa ja vähän Järvenpäässäkin, vaan ei taida kiinnostaa ketään?

Oscarit jaettiin vielä tänäkin vuonna niin, ettei viisikko saanut yhtään pystiä. Miten lienee menevät iltalypsyjen kuningatarvalinnat?

+2
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu