Puolustuksen puheenvuoro + linkkiohjeita

Jouni Aro oli tehnyt blogiavauksen Dominion-äänestysjärjestelmän puutteista. Netissä törmäsin valmistajan vastaukseen ainakin osaan esitetyistä väitteistä. Aioin laittaa linkin ja lyhyen kommentin viitattuun blogiin, mutta se näyttääkin poistuneen täältä Puheenvuorosta.  Niinpä laitan tuon linkin tähän omaan avaukseeni:

https://www.dominionvoting.com/election-2020-setting-the-record-straight-antrim-county-michigan/

(Linkki).

Lyhyesti: valmistaja kiistää syytökset, jotka koskevat laite- ja ohjelmistovikoja. Virheet ovat olleet käyttäjien tekemiä.

 

Ja kun tässä sivulla nyt on vielä tekstille tilaa, niin kirjoitan tuosta linkittämisestäkin sanasen. Olen käyttänyt WordPress-blogialustaa kohta kymmenen vuotta, joten jotain olen oppinut. Paitsi tietenkin WP on sitten muuttanut muokkaintaan, niin että putoan kärryiltä uusimmasta versiosta. Täällä Puheenvuorossa on kuitenkin käytössä pääosin minulle tuttu muokkain.

  1. Jos haluaa tehdä jostain tekstin sanasta linkin, niin ensin kannattaa ottaa kopio välimuistiin linkistä ilman yhtään ylimääräistä merkkiä (hiirellä maalaus ja Ctrl-C). Sitten maalaa kohdesanan ja napsauttaa muokkaimen linkkipainiketta (ketjukuvake). Sitten se linkkiteksti pudotetaan putkahdusikkunan riville (Ctrl-V) ja hyväksytään rivinvaihtopainikkeesta (kulmanuoliviiva).
  2. Jos haluaa, että linkki avautuu uuteen ikkunaan, toimitaan kuten kohdassa 1, mutta ennen hyväksyntää napsautetaan vielä rataspainiketta ja rastitaan ”Avaa uuteen välilehteen” -ruutu. Selaimen asetuksista sitten saa tämän toimimaan niin, että avautuukin uuteen ikkunaan (eikä välilehteen).
  3. Suoraan tekstiin Ctrl-V -liitetty linkki toimii joissain WP-versioissa aktiivisena linkkinä, muttei täällä Puheenvuorossa (ainakaan Firefox-selaimella). Kommenteissa taas toimii, mutta sielläkin kannattaa varata aina uusi tyhjä rivi linkille.

 

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu