Reilu peli!

Kuvankaappauslähde: https://www.alexstubb.fi/
Kuvalähde: https://haavisto2024.fi/

Nyt on vuoden  2024 presidentinvaaliemme  ennakkoäänestys päättynyt, mutta sen verran on vielä äänestämättömiä, että tilanne voi kääntyä kumminpäin vain, jos mielipidemittaukset vastaisivat suurin piirtein nyt annettua äänijakaumaa.

Takerrun yhteen seikkaan: Haavistoa on mediassa näkyneissä mielipideissä pidetty siviilipalvelusmiehenä huonommin puolustusvoimien ylipäälliköksi sopivana kuin korpraali Stubbia. Sotilastiedustelijani piti molempia ehdokkaita tältä osin melko tasavertaisina.  Hän myös mainitsi yhden aiemman armeijaa käymättömän presidenttimme, joka järjesti puolustusvoimillemme miinojen käytökiellon. Sain sen käsityksen, ettei Haavisto olisi ainakaan niin huono puolustuksen osalta, mutta tuostakin selvittiin.

Omasta puolestani arvelen, ettei korpraali ole aina ollut paras vaihtoehto armeijan johtoon. Esimerkiksi Saksassa kaikki eivät arvosta erään maahanmuuttajataustaisen korpraalin sodanjohtohistoriaa.

Näissä presidentinvaaleissa minulla oli vaikeuksia äänestää 2. kierroksella. Haavisto on vähemmän minua ärsyttävä henkilönä, mutta hänen kannattajakuntansa on sitten minusta ärsyttävämpää kuin Stubbin kannattajat.

Suomessa vaaleissa on pääsääntöisesti ollut reilun kilpailun henki, eikä vielä koskaan ole puolueiden taholta esitetty, että vaalit olisivat olleet niin huonosti järjestetyt, kuin ne USA:n presidentti Trumpin kaudella olivat vaalinsa hävinneen Trumpin mielestä.

Toivon, että jatkamme Suomessa perinteisellä reilun pelin tiellä vaaleissamme.

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu