Rokotuksen jälkeen kuoleminen

Tekijäviite: By Kuebi = Armin Kübelbeck - Oma teos, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=2779419

Olin näkevinäni täällä Puheenvuorossa Janne Kejon aloituksen mRNA-rokotekuolemista, mutta sitten en nähnytkän sitä enää. Näin ikääntyessä muisti ja näkökin voi tehdä tepposia, että eipä siitä enempää. Aihe jäi kuitenkin mieltä kaihertamaan, eikä WHO:n tilastojakaan tuntunut löytyvän mistään.

Sitten löysin yhden lääketieteellisen artikkelin (Linkki), jossa paljastettiin, että rokotettuja oli kuollut jopa 15 455 USA:ssa vuosien 2005 ja 2008 välisenä aikana. Kun juttua lukee tarkemmin, käykin ilmi, että rokotettujen joukko oli yli 15 miljoonaa ihmistä ja tuo kuolemismäärä oli ihan normaalia noin isossa joukossa. Rokotteenhan ei luvata antavan kuolemattomuutta. Tässä on siis eroa laittomien oleskelijoiden karkotukseen Suomesta, joille kuolemattomuus luvataan, jos olen oikein käsittänyt. Tarkempia tietoja voinee kysyä asianosaisilta mininstereiltä, että mitenkä se nyt onkaan. Ehkä myös Euroopan ihmisoikeustuomioistuin tietää asiasta jotain.

Rokote ei siis normaalisti anna ihmiselle kuolemattomuutta. Tällöin isossa joukossa rokotettuja ihmisiä väistämättä tapahtuu joitakin kuolemantapauksia. Nyt sitten on ilmeisestikin journalistinen ongelma, että kuinka paljon noilla kuolemilla saa revitellä ja lisätä napsautuksia ja irtonumeromyyntiä. Kohtalainen osa ihmisistähän on salaliittoihin herkästi sortuvaa sorttia. Jos vetäistään otsikko ”Afrikkalaisten kannibaalien valtaama WHO tappaa ihmisiä rokotteilla”, niin aina siihen joku uskoo. Onhan totta, että afrikkalaisia kannibaaleja on ollut olemassa, ehkä on edelleenkin Tampereella.

Niin että kyllä minä ainakin annan terveydenhoidon ammattilaisen päättää, että sopiiko lopetuspiikki minulle, siis koronan lopetuspiikki.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu