Ruotsin viranomaiset islamofobisia?

Marokkolainen ”Skeptic Mohamed” oli hakenut turvapaikkaa Ruotsista, koska hän koki olevansa muu kuin muslimi nykyään ja turvapaikkaperusteena oli hänellä käsittääkseni se, että muut kuin muslimit ovat vainon kohteena Marokossa, ainakin jos käyttävät sananvapauttaan. Hänen turvapaikkahakemuksensa hylättiin ja häntä ohjeistettiin olemaan arvostelematta islamia ja Marokon kuningasta.

Minun mielestäni turvapaikkahakemuksen hylkäys on voinutkin olla oikein, koska Marokko on suvaitsevainen maa, mutta perustelut Ruotsin viranomaisilla vaikuttavat islamofobisilta. Eikö ennemmin ”Skeptic Mohamedille” olisi pitänyt kertoa, että islam on rauhan uskonto eikä hänellä ole mitään syytä pelätä tai luopua sananvapaudestaan?

En laita linkkejä hyvästä syystä. Vinkin sain Mitä Vattua (?) -julkaisusta, mutta kun siellä linkit veivät Venäjälle, niin Googlen haulla Skeptic Mohamed Youtube sain henkilön esittämät väittämät kuultavikseni. En ole varmistanut hänen sanomisiaan esim. oikeuden pöytäkirjoista, mutta väitteet eivät vaikuta täysin epäuskottaviltakaan. Toisaalta asiaa voinee käsitellä teoreettisestikin: Jos Ruotsin viranomaiset olisivat toimineet kuvatulla tavalla, olisivatko he islamofobisia?

 

+6
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu