Taas on juttu hävinnyt

Blogiartikkeli, jota olin kommentoinut, on hävinnyt US Puheenvuorosta. Sellainen herättää aina uteliaisuutta ja harmistusta. Oliko syynä se, että otsikko päättyi vastoin suomen kielioppisääntöjä pisteeseen? Ei vaikuta uskottavalta, kun edelleen voi löytää pisteellisiä otsikkoja:

Syynä ei voine olla myöskään kuvankaappausten runsas käyttö, joka on kyseiselle blogistille tyypillistä.  Jää siis toistaiseksi mysteeriksi tuo artikkelin poisto. Ei ole uskottavaa, että kirjoittaja olisi huomannut juttunsa sopimattomuuden US Puheenvuoroon ja poistanut siksi sen itse.

Niin se harmistushan tulee kommentoijalle siitä, että kommenttinsa häviävät. Vähän kuin olisi tehnyt turhaa työtä. Harmistustani vähän vähentääkseni pelastin edes omat kommenttini.

Minä   27.8.2021 14:56: ”Kommentoija Lamminpää arvelee, että blogisti Hyvärinen on kysynyt luvat kuvien käyttöön ja saanut ne?

Minä   27.8.2021 15:34: ”Ärsyyntymisestä ja jankkaamisesta päättelenkin uudestaan:
Kommentoija Lamminpää arvelee, että blogisti Hyvärinen ei ole kysynyt lupaa kuvien käyttöön eikä siten saanutkaan sitä?

Minua tämä kuvakysymys kiinnostaa mm. siksi, että itse pyrin käyttämään vain luvallisia kuvia, etupäässä Wikipediasta. Kuvankaappauksissa sitten luvallisuus on itselleni vähän epäselvää, mutta onhan niitäkin tullut jokunen käytettyä lähdeviittein.

 

+6
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu