Toiveikas näkemys Trumpin puheista

USA:n entinen presidentti, joka jaksaa muistuttaa, miten huonot vaalit järjestettiin hänen presidenttikaudellaan.

IS uutisoi Trumpin hirveistä puheista Nato-kumppaneilleen (Linkki). Pahin vaihtoehto noista sanoista on toki todella paha Euroopalle, mutta yritän mennä positiiviseen päin. Trump pyrkii vain kannustamaan Euroopan Nato-maita kantamaan oman vastuunsa omasta puolustuksestaan.  Mitä presidentti Niinistö totesi Trumpin puheista (Linkki), antaa tukea tälle ylioptimismilleni.

Wokettajien, persufoobikoiden ja muiden viherpiiperöiden ajan säästämiseksi laitan vielä linkin vanhaan juttuuni (Linkki), josta käynee ilmi realistinen suhtautumiseni Trumpiin. En ole fani, mutten näe hänessä pelkästään pahuuttakaan.

Mitäpäs tästä?  Ei tietenkään ole mitään järkeä keravalaiselle valokuvaajallekin tuntemattomana blogistina yrittää vaikuttaa maailmanpolitiikkaan, mutta jos tässä joku kanssani kinasteleva Puheenvuoron kommentoija säästyy terveysongelmilta, kun Trump valitaan taas presidentiksi, niin sehän mukavaa. Voimme jatkaa sitten kinastelua.

Harrasta sunnuntai kaikille! Äänestämässä voi käydä, mutta muistakaa antaa kaupan myyjillekin lepopäivä.

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Lapsia minulla on pienin määrä siihen, että jokaisella on sisko ja veli. Lapsenlapsia on yksi enemmän.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu