Tri Halla-aho on kielimiehiä

Tri Halla-aho on osannut mainiosti tiivistää, mistä on kyse, kun kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneille myönnetäänkin oleskelulupa. Twitter vaatii taitoa paketoida viestinsä lyhyeksi ja ymmärrettäväksi. Eipäs olekaan Krista Kiurun twitterviesteistä paljoa puhuttu, mutta tämäkin Tri Halla-ahon viesti on herättänyt keskustelua niin Twitterissä kuin sen ulkopuolellakin (Linkki). Toki eriävillekin mielipiteille tulee antaa tilaa.

Populistisen oppositiopuolueen sanoma on silloin parhaimmillaan, kun se on selkeästi ymmärretty ja hyväksytty kannattajakunnan taholta ja ärsyttävä ja närkästyttävä varsinkin niiden hallituspuolueiden taholta, jotka eivät kuitenkaan pääsisi samaan hallitukseen.

Mitä sitten tulee tri Halla-ahoon kielimiehenä, niin hoono suomi taipuu erinomaisesti. Tämä ei siltikään ole estänyt hoonon suomen joitakin taitajia loukkaantumasta. Haukut sitten helpostikin lisäävät populistisen puolueen kannatusta, koska eihän kukaan tyhjää hauku, ei edes Petteri.

rjaaskel

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa. Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia. Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen: risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu