Twitter ruokkii tarkoituksellista väärinkäsittämistä

Kuvankaappauslähde: https://twitter.com/ir_rkp/status/1654502141636083715

Twitter on epäsosiaalisen median alusta, jossa viestin tekstillä on ollut puhelimen tekstiviestin luokkaa oleva pituusrajoitus. Tämä johtaa jo itsessään napakoihin viesteihin, mutta sen lisäksi saattaa myös helpottaa viestien tahallista väärinkäsittämistä ja näiden väärinkäsitysten levittämistä.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Riikka Purra kertoo viestissään (Linkki), mitä asioita vasemmisto käyttää tekonsyynä estääkseen hallituksen toiminnan.  Noukin sitten mukavan pätkän kommentteja artikkelikuvaan: komentoija Timonen esittää täydentävän kysymyksen, johon ei sisälly kummempaa syytöstä, eikä kommentoija Hassin toteamuksestakaan kätkeyttyä piilomerkitystä ainakaan selkeästi näy. Sitten kommentoijat Pistol ja Kotilainen menevät suoraan syyttelemään perustuslainvastaisuudesta.

Itse olen törmmännyt muualla netissä teksteihin, joissa on ”lainattu” Purran viestiä jättämällä 1. kappale pois.

Mitäpä tästä? Jälkiviisaasti voisi ehdotella, millainen Purran viestin olisi pitänyt olla, ettei tahallista väärinkäsittämistä olisi sattunut, mutta sehän on vain jälkiviisastelua ja toisekseen on todistamatta, etteikö sen toisenlaisenkin viestin olisi voinut kovasti yrittämällä väärinkäsittää. Pitänee vain hyväksyä, että epäsosiaalinen media on epäsosiaalinen media, joka mahdollistaa myös kylähullujen kokoontumisajot.

Jos ajatellaan vaikkapa Suomen maahanmuuttopolitiikan kiristämistä, niin kun Tanskan malli on joskus mainittu, niin eihän kukaan ole väittänyt, että Tanskan demarit olisivat natseja. Suomen ja Tanskan lainsäädäntökin on sikseen samansuuntaista, että niitä lakimuutoksia tarvinnee tehdä varsin vähän, että pääsisimme Tanskan tielle.

 

rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Pronominit: se/sen, sekä nämä, nuo, ne.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu