Vihreät kierrättää

Valtioneuvosto 11.10.2021 klo 23.23. Kuvankaappauslähde: https://valtioneuvosto.fi/marinin-hallitus/ministerit

Nyt uutisoidaan (Linkki), että vihreät ovat alkaneet kierrättämään ministereitäkin. Kaappasin valtioneuvoston sivuilta kuvagallerian ministereistä ja piirtelin vihreiden ministereiden kohdille vihreät soikiot. Sitten pyrin kuvaamaan vihreillä nuolilla menossa olevaa ministerikierrätystä.

Kaikkihan toivovat parasta äitiyslomalle lähtevälle Maria Ohisalolle. Mikseipä kaikkea hyvää voi toivoa myös sisäministeriksi kohoavalle Krista Mikkoselle. En ole pahoillani, vaikka aiempi aavisteluni Iiris Suomelan pääsemisestä sisäminsteriksi ei tällä kertaa toteutunutkaan. Emma Karista tulee varmasti hyvin vihreä ympäristöministeri. Toivotaan, että hänkin muistaa, että ilmakehän CO2 saa kasvikunnan vihertämään, kun hänellä on ilmastoministerinkin tehtävät.

Jos katsoo tuota valtioneuvoston kuvagalleriaa, niin siinä vihreistä ylimpänä on ulkoministeri Pekka Haavisto ja kaikista alimpana ympäristöministeri Mikkonen. Hänelle on siis tulossa selkeä ylennys tuossa kuvagalleriassa, ehkäpä vähän muutenkin. Minusta hän on ollut melko näkymätön ministeri toistaiseksi. Vain huoli valkoposkihanhien välilaskupaikoista on jäänyt hänestä mieleeni.

Minusta kierrätys sopii hyvin vihreille ja heillä on runsaasti kierrätyskelpoisia kansanedustajia. Tämä olkoon vihjeenä äänestäjille.

0
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.
Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu