Voiko Turkin käsiin luottaa F-35-koneita?

By MSgt John Nimmo Sr. - http://www.defenseimagery.mil/imageRetrieve.action?guid=f8a25a33a031171663cb5dde0906a082fb02ed48&t=2, Public Domain, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=26520108

Turkkia kaihertaa se, ettei sille ole tarjolla F-35-häivehävittäjiä (Linkki). Suomellehan niitä ollaan toimittamassa. Jos missä, niin täällä hävittäjälentokoneet ovat hyvissä käsissä. Yhteiset lentoharjoitukset kertovat, ettei löydy Natostakaan parempia lentäjiä kuin suomalaiset taistelulentäjät. Meillähän parhaat miehet menevät taistelulentäjiksi ja sitten toiseksi parhaat F1-kuskeiksi. Eivätkä nekään ole ihan huonoja.

Mutta olisiko Turkissa vaarana, että koneet putoilevat tai ajautuvat Venäjän puolelle, niin niitä ei voi sinne myydä? Asia saattaa herättää herra Erdoganin mielessä pientä kateutta Suomea kohtaan.

+4
rjaaskel
Perussuomalaiset Helsinki

Ajoittain raitis ja rehellinen vähemmistöön kuuluva eläkkeellä oleva vanhus ja informaatiovaikuttaja. Pyrin positiivisuuteen päin uusia mahdollisuuksia etsien. Kannatan maltillista maahanmuuttopolitiikkaa.
Olen pitänyt vuosia älyttömän suosittua Roskasaitti-blogia.

Minusta sanottua: ".olet demokratiavastainen ja valekunnollinen."

Yksityisviestiä tms. voi yrittää osoitteeseen:
risto_jaaäthotmail.com ät=@

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu