Aikamme sensuuri ja noitavaino

Äskettäin Turun hovioikeus antoi osittain julkisen päätöksen, josta Turun Sanomat uutisoi netissä 16.3.2015 otsikolla Hovioikeus hylkäsi huippuvalmentajan hyväksikäyttösyytteen. Jutussa on onneksi kerrottu niin paljon, että tapauksesta saa ymmärtääkseni riittävän kattavan kuvan.

Minä tulkitsen uutisen perusteella, että käräjäoikeus oli tuominnut valmentajan, jonka toimenkuvaan kuuluu myös urheiluhieronta, ammattiinsa kuuluvasta toiminnasta vankeuteen ja vahingonkorvauksiin, koska aikuinen nainen oli muistellut nuoruuttaan tutuilleen.

Ennen kuin jatkan, on minun selitettävä, mitä tarkoittaa se, että iho on ihmisen suurin sukupuolielin. Tämä sen takia, että ihmisten herkkyys vaihtelee. Se vaihtelee myös iän mukaan. Kun itse olin teini-ikäinen, olin saada orgasmin, kun liian varhain emostaan erotettu kissanpentu, joka oli kolli, imi korvanipukkaani luullen sieltä ilmeisesti saavansa maitoa. Äskeinen lause voitaisiin tulkita eläimeen sekaantumiseksi, homopornoksi ja alaikäisen hyväksikäytöksi sillä minä olin alle 16-vuotias. Onneksi kissa on jo varmasti kuollut. Toinen asia, jota kaikki eivät tiedä tai ymmärrä, on tärkein sukupuolielimemme. Eräs kaverini väittää, että hän on onnistunut sooloilussa itseään koskematta, mutta se vaati pitkää pidättyvyyttä ja paljon ajatustyötä.

Käräjäoikeus oli siis sitä mieltä, että alaikäiseen ei saa koskea ja ehkä myös, että jos alaikäinen näkee tai kuulee sinut, hän voi saada siitä mielihyvää, joka voidaan tulkita seksuaaliseksi, ja siitä pitää tuomita vankeutta. Olisi varsin mielenkiintoista vertailun vuoksi lukea käräjäoikeuden päätös tai oikeammin, miten vähän siinä kerrottiin asiasta.

Toinen asia, joka olisi mielenkiintoista tietää, on miten paljon tämä valmentaja on joutunut kärsimään. Tässä voimme ottaa avuksi hieman mielikuvitusta ja googlen. Uutinen Lapsen hyväksikäytöstä epäilty TPS:n jalkapallovalmentaja pidätetty kertoo, että valmentaja oli myös saanut potkut. Mielikuvitukselle lisäruokaa antaa tanskalaisen Thomas Vinterbergin hieno elokuva Jahti. Siinä mies joutuu pikkutytön mielikuvituksen takia kiväärijahdin kohteeksi.

Palatkaamme vielä siihen, mistä aloitimme. TS kertoo: ”Hovioikeuden päätös vapauttaa miehen kaikista seuraamuksista.”. Aika paljon luottavat tuomarit itseensä. Palauttavatko he myös elämän.

Vielä lisää: ”Lapsen henkilöllisyyden suojelemiseksi tuomioistuin käsitteli asian yleisön läsnäolematta.”. Eivätkö he osaa laskea? Vuonna 2006 12-vuotias on nyt 21-vuotias, joka on kyllä jo aikuinen.

Vielä kolmas kerta vakuudeksi: ”Hovioikeus antoi ratkaisustaan osittain julkisen tuomion.”. Jotta oikeus ei jatkossakaan toteutuisi, noitavaino jatkuisi, pitää meillä olla sensuuri. Totuus ei saa tulla julki, hulluuden pitää jatkua.

rkoski
Salo

IT-ammattilainen ja -kirjailija. Tehnyt aikoinaan useita Linux-levitysversioita nimillä SOT, Best, Spectra ja Lineox Linux. Julkaistuja kirjoja puolisen hyllymetriä.
Yhteystiedot: www.raimokoski.fi , www.raimokoski.com , www.lineox.net , rk at raimokoski piste com, rk at lineox piste net

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu